Over Career Vision

Career Vision is een samenwerkingsverband tussen vier Bedrijfs- en Bestuurskundige studieverenigingen in Nederland: Curius (Delft), Industria (Eindhoven), Stress (Enschede) en Synergy (Nijmegen). Gezamenlijk vertegenwoordigen zij als Career Vision meer dan 7.000 studenten. Career Vision beheert een uitgebreid mailingsplatform met als doel het faciliteren van directe e-mail naar studenten. Via Career Vision kunnen bedrijven gerichte informatie naar studenten sturen over activiteiten zoals inhousedagen, stages, vacatures, business courses en workshops. Als bedrijf kunt u deze studenten selecteren op basis van verschillende kenmerken. Dit kan bijvoorbeeld op studiefase, masterspecialisatie of stad, zodat u de juiste studenten bereikt.

Naast mailingen biedt Career Vision ook gezamenlijke inhousedagen aan. Op deze inhousedagen komt Career Vision met studenten van alle vier de steden bij uw bedrijf langs om daar een leerzame, leuke en intensieve dag te beleven. Gedurende deze dag heeft u de mogelijkheid om deze studenten te enthousiasmeren over uw bedrijf. Dit kan door middel van interessante cases over de vraagstukken binnen uw bedrijf, rondleidingen of andere leerzame activiteiten.

Wat kan Career Vision voor u betekenen?

Het succes van een bedrijf wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van haar werknemers. Goede medewerkers zijn vaak moeilijk te vinden. Het is daarom heel belangrijk om de juiste mensen al in een vroeg stadium te bereiken. Career Vision maakt dit mogelijk met haar uitgebreide database waarin informatie is opgenomen over studierichting en afstudeerdatum. Hiervoor kunt u tot in detail uw voorkeuren aangeven. Career Vision zorgt er dan voor dat uw mailingmateriaal terechtkomt bij de studenten, die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw bedrijf, en die daadwerkelijk van waarde voor u zijn.

Daarnaast is het ook steeds belangrijker om ook persoonlijk contact met studenten op te doen. Hiervoor faciliteert Career Vision sinds kort met succes inhousedagen. Op deze dagen zorgt Career Vision ervoor dat er 40 studenten vanuit alle aangesloten steden hun weg vinden naar uw kantoor, om daar op een unieke manier kennis te maken met uw bedrijf.

Mailing

Career Vision zorgt ervoor dat informatie over business courses, inhousedagen en vacatures bij de door u geselecteerde studenten in de mailbox komt. U kunt selecteren op afstudeerdatum of jaargang. Daarnaast is het ook mogelijk een bepaalde stad of juist alle steden te mailen. Door deze selectiemogelijkheden kunt u doelgericht een impuls geven aan uw wervingsactiviteiten.

Inhousedag

Naast het versturen van een direct mailing organiseren wij ook graag een inhousedag in samenwerking met uw bedrijf! Wij merken namelijk dat er naast online promotie ook veel behoefte is aan fysiek contact met de student. Afgelopen collegejaar heeft de eerste Career Vision inhousedag in samenwerking met PwC plaatsgevonden. Met 40 studenten (10 per vereniging) hebben wij een bezoek gebracht aan het kantoor in Amsterdam, waar meerdere cases werden verzorgd om studenten op een interactieve manier kennis te laten maken met PwC. Op deze inhousedag is het dus mogelijk om kennis te maken van studenten van vier verschillende verenigingen tegelijk: een unieke kans. De aantallen kunnen onderling afgestemd worden, afhankelijk van de grootte van het kantoor.